Goede Doelen

Klik op een logo voor meer informatie

De Kunstfabriek biedt mensen met verstandelijke of meervoudige beperkingen de mogelijkheid hun creatieve talenten verder te ontwikkelen. Er wordt de gelegenheid geboden om kunst te maken in de ruimste zin van het woord: van schilderen tot muziek maken. Er is altijd geld nodig voor de aanschaf van materialen.

Het Verdihuis verleent (crisis)opvang aan mensen in moeilijkheden. Ook biedt het Verdihuis woonbegeleiding aan in uiteenlopende vormen. Onder meer wordt beschermd wonen aangeboden voor mensen met psychische klachten. Het Verdihuis zoekt financiƫle ondersteuning voor het project De Pitstop. Dit is een locatie waar cliƫnten van het Verdihuis gezamenlijk met wijkbewoners reparaties uitvoeren.

Stichting Zorgenloos zorgt voor een woonvoorziening in Heesch waar acht mensen met een verstandelijke beperking begeleid samenwonen. Zij zijn aan het sparen voor airconditioning in de woning. Stichting Zorgenloos heeft geen website.